• Nové Samsungy Galaxy S24 jsou konečně v prodeji
  • Jedná se o špičkové vlajky plné moderních technologií
  • A jedou z těch hlavních je umělá inteligence Galaxy AI
Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra

Umělá inteligence Galaxy AI se stala středobodem nové vlajkové řady Galaxy S24 a jedná se velmi praktický soubor funkcí, které uživatelům výrazně zpříjemní každodenní soužití s telefony. Tato generativní umělá inteligence zasahuje do spoustu aspektů, od psaní, přes telefonování až po úpravu fotografií. A právě zde umí Galaxy AI skoro až zázraky.

Zkažená fotografie s Galaxy AI nehrozí

Pokud s telefonem často fotografujete, tak určitě víte, že ne každá fotografie vyjde přesně tak, jak si přejete. Někdy to zjistíte hned a máte tak možnost pořídit ji znovu, ale často se jedná o momentky, kde již náprava vyfotografováním nového snímku tak snadno možná není.

Nebo si uvědomíte, že vám fotografie nevyšla tak dobře, jak jste si mysleli, až později a nápravu na původním místě tak nelze provést. Problémů může být několik, například nevhodná kompozice, nicméně pokud máte vlajku Galaxy S24 s Galaxy AI, nic takového vás neohrozí.

Galaxy AI je velmi schopný nástroj


TIP: Nakupujte řadu Samsung Galaxy S24 nejvýhodněji na českém trhu! Populární prodejce Mobil Pohotovost má všechny telefony skladem a lze na každém zařízení ušetřit až 2 500 korun díky bonusu k výkupu. A co víc, dostanete i tříletou záruku zdarma.


Umělá inteligence se postará o vše

Řekněme, že se vám právě pořízená fotografie zdá špatně pootočená a chcete to tedy změnit. Když to uděláte a kompozici pootočíte, tak vám zůstanou prázdné rohy v místech, kde se nacházela původní fotografie. A to rozhodně nevypadá dobře.

Když ale k úpravě použijete Galaxy AI, nic takového se nestane. Po otočení fotografie stačí kliknout na příkaz Generovat a umělá inteligence zbytek scény jako mávnutím kouzelného proutku dokreslí. A to takovým způsobem, že prakticky nemáte šanci dodatečné úpravy poznat.

Galaxy AI umí kouzla

Umělá inteligence Galaxy AI toho umí pochopitelně mnohem víc, a to nejen v oblasti úprav fotografií. S jejími schopnostmi vás budeme postupně seznamovat a ukážeme vám i jiné její aspekty. Má rozhodně co nabídnout a u nových telefonů Samsung se v blízko budoucnosti bude jednat o jeden ze stěžejních prodejních prvků.