• Kvalitní tablet se nemusí nutně rovnat drahému
  • Model Alldocube iPlay 50 Pro nabídne všechnu potřebnou výbavu
  • Nákupem skrze web Geekbuying navíc královsky ušetříte
Tablet v akci

Tablet v akci

Pro ty, kteří hledají ideální chytré zařízení pro práci či zábavu, přejí si o něco větší displej než u telefonu, ale zároveň upřednostňují dotykovou obrazovku před klávesnicí, je jasnou volbou tablet. Nejlépe takový, který splňuje všechny základní parametry a to bez potřeby sahat hluboko do kapsy.

Všestranný tablet s příjemnou cenovkou

V jádru tabletu Alldocube iPlay 50 Pro nalezneme čipset MediaTek MT6789, jenž s přehledem vystačí na běžné úkony s aplikacemi i nějaké to hraní mobilních her. O chod softwaru se také stará operační systém Android 12 bez jakýchkoliv zbytečně zatěžujících nadstaveb. Potěší celých 8 GB RAM a 128 GB úložiště, rozšiřitelných až o další 2 TB pomocí SD karty.

Tablet samotný je vyveden s kovovým zevnějškem, váží pouhých 466 gramů a jeho tloušťka nepřesahuje 8,4 mm. 10,4palcový LCD IPS displej s rozlišením 2K je pak téže pastvou pro oči. Baterie s kapacitou 6000 mAh snese při plném nabití šest hodin nepřetržitého přehrávání videa. S 18W nabíjecím adaptérem pak Alldocube iPlay 50 Pro rychle uvedete zpět do plného provozu.

Tablet v akci

Tablet v akci

Ošizen není jediný aspekt výbavy

Pokud s tabletem plánujete také fotit či vést videohovory, nechybí zde 8Mpx zadní a 5Mpx přední kamerka. Co se konektivity týká, naleznete u Alldocube iPlay 50 Pro vše možné – 4G LTE internet, 2,4G a 5G připojení k Wi-Fi, 3,5mm jack konektor a GPS. Navíc získáte ochranné sklo proti poškození displeje a to rovnou aplikované.

Cena a dostupnost

Tablet Alldocube iPlay 50 Pro je v prodeji na e-shopu Geekbuying v 16% slevě. Namísto 4600 korun nyní zaplatíte poněkud přívětivějších 3 299 korun (134 eur). Počítejte s dopravou zdarma do maximálně 10 pracovních dní.