• V rámci redakčního seriálu vybíráme ty nejzajímavější produkty z Číny
  • V čínských e-shopech je k mání vše, navíc mnohdy výrazně levněji
  • Který z našich redakčních tipů vás zaujme nejvíce?
Aliexpress

Aliexpress, ilustrační | foto: Unsplash

Asi každý si již někdy objednal produkt z e-shopů jako jsou Aliexpress nebo třeba Wish. Tyto obchody nabízí nespočet zajímavých technologických produktů, které jsou mnohdy levnější, než je tomu v českých e-shopech. Proto na Mobilizujeme.cz připravujeme pravidelný redakční seriál, ve kterém pro vás vybíráme to nejzajímavější, co si můžete pořídit s doručením do Česka. Zaujme vás některý z produktů?


Předchozí díly


Povedený elektrický kartáček na zuby

Péče o zuby by se neměla zanedbávat. Jednou z nejdůležitějších složek při péči o zuby je jejich čištění. K tomu pochopitelně slouží klasické kartáčky. V posledních několika letech jsou k dispozici taktéž elektrické kartáčky. Ty dokáží efektivněji čistit a nabízí různé režimy. Pokud pak chcete s elektrickým kartáčkem začít a nemáte s ním žádné zkušenosti, můžete vyzkoušet tento cenově dostupný na Aliexpressu.

Mezi módy, které kartáček nabízí, je například režim pro masírování, bělení nebo jemné čištění. Každému zkrátka sedne něco jiného. K dispozici je taktéž chytrý časovač, který vám pomůže rovnoměrně čistit jednotlivé části chrupu. Nabíjení kartáčku následně probíhá skrze USB-A a trvá téměř 4 hodiny. Na jedno nabití však vydrží až 30 dní.

Kartáček

Elektrický zubní kartáček pomůže zdravému chrupu | foto: Aliexpress

Větráček do letních dnů

Horké letní dny jsou tady a mnoho z nás hledá příležitosti a možnosti, jak se ochladit. Jednu z šikovných vychytávek nabízí ve svém portfoliu taktéž Xiaomi. Jedná se malý přenosný větráček, který toho v sobě skrývá mnohem více, než se na první pohled zná. Máme tu tedy mini ventilátor s displejem, jenž zobrazuje kapacitu baterie. Produkt následně nabízí 5 módů. Ty určují sílu foukání.

Ventilátor je usazen na otočném kloubu, díky čemuž můžete celý produkt například položit na stůl a ventilátor namířit na sebe. Horní část je taktéž odnímatelná a v balení jsou k dispozici šňůrky, díky čemuž si ventilátor lze pověsit na krk. Při klasickém položení na stole je na rukojeti výlisek, kde lze vložit telefon jako do stojanu. Tento produkt se tak může hodit například i do kanceláři. K dispozici jsou tři barevné varianty – černá, zelená a fialová.

Ventilátor

Xiaomi ventilátor zpříjemní horké letní dny | foto: Aliexpress

MagSafe držák pro váš iPhone

Je to již pár let, co Apple představil řadu smartphonů iPhone 12 s technologií MagSafe. Tu nabízí již každý nový iPhone. Jedná se o soustavu magnetů na zadní části, díky kterým můžete k telefonu přicvaknout například powerbanku. Na trhu je pak přítomno taktéž spousta držáků. Jeden šikovný naleznete i na Aliexpressu. Ten má dlouhou ergonomickou nohu, kterou můžete tvarovat a přizpůsobovat dle vašich potřeb.

Na svém konci má taktéž úchytný mechanismus. Ten lze například připevnit na stůl nebo roh postele. Pokud tak před spaním rádi sledujete filmy nebo čtete knihy na smartphonu,  tento držák vám bude určitě dosti nápomocný. Kloub, na kterém je podložka s MagSafe technologií, je taktéž otočný.

MagSafe držák

MagSafe držák s otočným kloubem | foto: Aliexpress